Wednesday, August 26, 2009

Cartoon...

Salam all,

Hari ini aku minta cuti kecemasan.. badan tak larat demam and tekak terasa amat perit seperti mau meletup (KEboooMM)tapi puasa tetap terus.. hehhe.. sepanjang hari melayan kak long.. petang tadi sampai la nie.. kul 4.07am aku baru habis tgk cartoon.. slam dunk dari episod 1 sampai 101.. kiranya dari mula sampai habis la.. aku memang meminat cartoon... tak kira apa.. semua aku belasah..

esok kena pegi gak keje walaupun sakit.. memandangkan hajat nak jumpa doctor tadi tak dapat.. nak jumpa kena buat appointment bagai.. sekali dapat jumpa minggu depan boleh? demam nak jumpa doktor minggu depan.. so decided bagitau bos EL.. kalau tak larat esok kemungkinan ambil cuti terus sampai hujung minggu.. tapi fikirkan balik tak boleh sebab nak kena buat preparation untuk National Day isnin nanti.. tgk la mcm mana esok..

aku actually baru lepas sahur tak makan apa.. masak roti canai sekeping je.. since ada lauk masak lemak tadi so aku makan bercicahkan itu je la.. lepas nie nak cuba tido lak.. dapat 2-3 jam pun jadi la.. ok all.. nak tido.. harap2 leh tido..

note twentyone: eja 21 - ten ten one ok.. lawak sungguh..

2 comments:

  1. hahahhahha alamak lupa la.. slam dunk punya pasal la nie.. ala segan la..

    ReplyDelete