Tuesday, October 6, 2009

Bkt Jalil - Puchong - Kuantan - Putrajaya

Salam & good morning,

Aku baru sampai umah.. hampir pukul 5 pagi.. hahha.. tadi lepas makan laksa di old town aku ke bkt jalil then pegi betulkan kete member kat saujana puchong.. and test drive dari puchong ke kuantan and patah balik.. boleh? perjalanan ke kuantan masih ok sebab masih dengan member yg dok gelak ketawa.. but perjalanan balik hanya tinggal aku sorang setelah member dah mula berdengkur..sampai kul 4 lebih terus ke bukit jalil ambil kete and balik ke putrajaya.. perjalanan ke putrajaya yang menyusuri MEX Highway dengan mata yang amat letih + sakit belakang (salah angkat barang)hampir membuat aku terbabas.. sikit je lagi.. kalau tak mau hancur kete.. but alhamdulillah semua ok.. ok sebab dah jadi mcm tu haruslah mata terus segar bugar..

mata masih segar waktu ini.. cuba nak tido but mungkin sebab nescafe original 4 tin yang aku dok belasah dalam perjalanan ke kuantan buat mata aku sedikit segar lagi.. huhuhu..

ok la all nak layan tv jap.. adios..

note twentyone: estrella - ternyata..

2 comments:

  1. jgn lupe ajak raje lain kali ok?

    ReplyDelete
  2. AHHAHHAHA outing lelaki sahaja.. harap maklum..

    ReplyDelete