Tuesday, September 1, 2009

Kad Hari Raya Pertama

Sekali lagi salam all..

Hari ni terima Kad Hari Raya Pertama, nun jauh berpuluh ribu baru dari Rome, Italy..
yang aku tak tahan.. ni korang tgk bawah nie..



Memula dapat pelik gak aku bila receptionis aku panggil aku dengan gelaran tu.. aku cakap surat untuk Dato' ke? (Big Boss) tapi dia kata Dato' Azuan.. aku pelik bebenar... bila tgk baru aku paham.. apa pun thanks bro untuk kad hari raya tu.. hahhah ya ko memang hensem.. hahhaa.. lawak sahabat aku sorang nie.. ya sempritmu sempritku jua..

note twentyone: Salam Aidilfitri untuk lu and family kat sana..

2 comments:

  1. abg wan, me pun dapat......malas nak tunjuk kat blog, huhuhuu....

    ReplyDelete